Linda Rama është emëruar në Këshillin Drejtues tek Banka Amerikane e Investimeve. A është kjo banka qe akuzon Braho për pastrim parash?

Viti 2016 ka qenë i mbarë për një pjesë të “Rilindjes”, e cila ka nisur të investojë në një sektor strategjik, siç është sektori bankar. Pas Alfred Pezës dhe bashkëshortes së tij që blen 1 përqind të aksioneve të Bankës Credins, tashmë është bashkëshortja e Kryeministrit Edi Rama e cila ka vendosur të bëhet pjesë […]

Continue Reading

Osman Stafa: Zgjedhjet e Qershorit 2017-të ka plot gjasa te kenë fatin e zgjedhjeve te Qershorit 2015

Unë do të jem në protestë si 26 vjet më parë për; Shqiperinë time,për demokracinë dhe për PD-në. Qytetarët shqiptarë sot kanë zemërim,zhgenjim dhe pesimizëm . Do jem ne protestë se besoj te demokracia, sepse protesta dhe reagimi janë e drejta ime,e femijeve të mi dhe e bashkqytetareve. Do të reagoj për të tundur nga […]

Continue Reading