Luan Rama: Çfarë sakrilegji është një qeveri e majtë pa Ramën kryeministër?

Pas mbledhjes së Komitetit Drejtues të LSI, Luan Rama doli para gazetarëve dhe iu drejtua kryesisht kryeministrit përmes një gjuhe metaforash e indirekte. Rama citoi një shprehje të Duçes “ne jemi të vendosur të shkojmë gjithmonë përpara mirë të vendosur të shkojmë përpara, por në kthesa?” duke patur parasysh deklaratat e kryeministrit për futjen në […]

Continue Reading

Osman Stafa: Zgjedhjet e Qershorit 2017-të ka plot gjasa te kenë fatin e zgjedhjeve te Qershorit 2015

Unë do të jem në protestë si 26 vjet më parë për; Shqiperinë time,për demokracinë dhe për PD-në. Qytetarët shqiptarë sot kanë zemërim,zhgenjim dhe pesimizëm . Do jem ne protestë se besoj te demokracia, sepse protesta dhe reagimi janë e drejta ime,e femijeve të mi dhe e bashkqytetareve. Do të reagoj për të tundur nga […]

Continue Reading