Policja rrugore dhe gardisti bëjnë thirrje për të votuar PS-në/ Foto

Thirrjet për nxitje politike janë të ndaluara me ligj për çdo punonjës me uniformë policie apo ushtarake në Shqipëri. Por pavarësisht kësaj, një efektive e policisë rrugore dhe një punonjës i gardës së republikës së Shqipërisë, u bëjnë thirrje qytetarëve shqiptarë që të votojnë një subjekt politik ditën e zgjedhjeve. Ja statusi ne Facebook nga […]

Vazhdo të lexosh