Nga Vehap Kola/ Që protestat kundër taksës mbi Rrugën e Kombit të mos përfundojnë në një Çadër të re

Megjithëse ka vetëm disa ditë që kanë nisur protestat, në fillim tek tuneli i Thirrës nga qytetarët e qarkut të Kukësit dhe më pas nga aktivistët tek Drejtoria e Policisë së Tiranës për lirimin e të arrestuarve, për gjithkënd është e qartë se kjo lëvizje që ngjalli shumë simpati mes shqiptarëve shpirtndërdhëmbë rrezikohet nga një […]

Continue Reading

Nga Vehap Kola: Zemerim i mire, zemerim i keq dhe paganizmi i shkaqeve

Zemerim i mire, zemerim i keq dhe paganizmi i shkaqeve! Opozita do te dale ne shesh te protestoje diten e shtune me 18 shkurt dhe sigurisht qe eshte e vonuar ne kete pune. Zemerimi i mbledhur nga padrejtesite e medha qe ka shkaktuar Rama me menyren banditeske te drejtimit te vendit eshte lene te shkoje […]

Continue Reading