Nga Vehap Kola: Zemerim i mire, zemerim i keq dhe paganizmi i shkaqeve

Zemerim i mire, zemerim i keq dhe paganizmi i shkaqeve! Opozita do te dale ne shesh te protestoje diten e shtune me 18 shkurt dhe sigurisht qe eshte e vonuar ne kete pune. Zemerimi i mbledhur nga padrejtesite e medha qe ka shkaktuar Rama me menyren banditeske te drejtimit te vendit eshte lene te shkoje […]

Continue Reading