PS MBLEDH ALEATËT. NGA PPSH E DERI TEK PARTIA KOMUNISTE 8-NËNTORI

Mësohet se në mbledhje është analizuar situata politike në vend, ku PS ka kërkuar konsultime nga aleatët e saj për të kapërcyer ngërçin që ka përfshirë politikën në vend. Po ashtu në mbledhje është vendosur riaktivizimi i koalicionit të majtë. Deklaratë pas takimit: Partitë politike të mbledhura në një  tryezë konsultimi, thirrur nga Partia Socialiste: […]

Continue Reading

Viti 1980/Lopët e tufëzuara do hanin me llogari. Lufta e egër e Partisë së Punës me njeriun dhe kafshët e buta

Dokumente nga Kastriot Dervishi. 1980/Lopët e tufëzuara do hanin me llogari Lufta e egër e Partisë së Punës me njeriun dhe kafshët e buta Vazhdojmë me çuditë e udhëheqjes së lartë komunistë në lidhje me procesin e tufëzimit dhe kufizimit të oborrit. Më 4.11.1980 Byroja Politike zhvilloi mbledhjen vendimtare që lidhej me procesin e tufëzimit. […]

Continue Reading

PS dhe PPSH janë rregjistruar sot në KQZ. Akoma nuk është regjistruar LSI

Burime nga ky institucion pohuan zyrtarisht për “BalkanWeb” se kërkesa e PS-së do shqyrtohet dhe miratohet në mbledhjen e ditës së hënë të KQZ-së duke vënë në dispozicion edhe një kopje të projekvendimit që pritet të miratohet në 20 mars. Në të njëjtën ditë mësohet se pranë KQZ-së do të rregjistrohet edhe Partia e Punës […]

Continue Reading

Nga Bledi Kasmi: A është Beni, Nexhmija?

Disa djem dhe vajza të reja të ftojnë në trotuaret e Tiranës të firmosësh peticionin që Libra të regjistrohet në zgjedhje. Duhen disa mijëra firma dhe të rinjtë duken mjaft entuziastë që po i hyjnë politikës. Kur i pyet të rinjtë se përse duhet firmosur? Ata përgjigjen; “se Libra do të garojë në zgjedhje”. Interesante […]

Continue Reading

Tritan Shehu: RTSH, turp dhe provokacion!

Per mbi 30 min sonte tranzmeton kenge lavdie per PPSH, “fitoret” e socializmit, rrugen revolucionare, mposhtjen e “agresionit” kapitalist dhe te tjera brockulla te tilla. DHE KY TASHME ESHTE NJE PERVERSITET I PERSERITUR. Kjo eshte njelloj sikur kanalet gjermane apo italiane te tranzmetojne hymnet e nazizmit apo fashizmit. ESHTE NJE VEPRIM I KUNDRALIGJSHEM PER NE. […]

Continue Reading