Xhafa nuk është i vetmi! Lexoni listën me emrat e funksionarëve shtetëror me lidhje nga diktatura enveriste.

“RD” do të bëjë transparencë të plotë për këto krime ashtu sikurse ka bërë përgjatë gjithë këtyre 25 viteve pa kursyer askënd. Po fshihen krimet e mëdha për të spostuar vëmendjen tek peshqit e vegjël të diktaturës Sot, po botojmë vetëm një pjesë të dosjeve të pinjollëve të krimeve të diktaturës. Në ditët e ardhshme […]

Vazhdo të lexosh

Zjarri i dyshimtë në Bibliotekë dhe zjarri amerikan që do djegë Ramën

Zjarri i dyshimtë në Bibliotekën Kombëtare që u zbulua “rastësisht” nga policia bashkiake duket i stisur në një moment të keq për Ramën. I ngjan një loje luftash nga skenarët tipik për të spostuar vëmendjen nga letra bombë e 6 senatorëve drejtuar Sekretarit amerikan të Shtetit Tillerson për rrezikun Rama ndaj demokracisë, zgjedhjeve dhe kapjes […]

Vazhdo të lexosh