18 Qershori ‘në dorë’ të Gjin Gjonit.

Kolegji Zgjedhor do të vendosë nesër ankimimin e Partisë Agrare Ambientaliste për shpalljen e pavlefshmërisë së regjistrimit të listave të kandidatëve. Nëse Kryeministri nuk do të pranojë shtyrjen e zgjedhjeve, siç ka kërkuar opozita, atëherë shansi i fundit do të jetë vendimi i Kolegjit Zgjedhor për afatet e depozitimit të listave të kandidatëve për deputet […]

Vazhdo të lexosh

Kolegji Zgjedhor tashmë ka fatin e zgjedhjeve të 18 qershorit. Anëtarët e Kolegjit Zgjedhor janë vënë survejim nga data 9 maj

Po luhen të gjitha kartat e fundit. Para protestës se 13 majit kreu i PAA Agron Duka është ankimuar në Kolegjin Zgjedhor si organ suprem për zgjedhjet. Mbi Kolegjin Zgjedhor nuk del dot asnjë gjykatë, as gjykata kushtetuese. Ankimimi është dërguar zyrtarisht me firmën e Agron Dukës, kryetari i PAA-së, me argumentin se listat e […]

Vazhdo të lexosh

Ja kush janë 17 partitë e regjistruara për zgjedhje më 18 qershor

KQZ-ja  ka publikuar listën, që fillon me Partinë Komuniste dhe përfundon me Partinë Aleanca Demokristiane. Konkretisht, kanë depozituar lista shumëemërore: 1. Partia Komuniste e Shqipërisë 2. Sfida për Shqipërinë 3. Partia Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen 4. Partia Lista e Barabartë 5. Partia Uniteti Kombëtar 6. Aleanca Popullore për Drejtësi 7. Partia Demokracia Sociale 8. […]

Vazhdo të lexosh