Çollaku/ Ministri i Jashtëm e pranon. Partnerët strategjikë të alarmuar nga prania e një individi të akuzuar si agjent shërbimesh të huaja

Ministri i Jashtem e pranon… Partneret strategjike te alarmuar nga prania e nje individi te akuzuar si agjent sherbimesh te huaja,ne grupin negociator me Greqine !!! Per sqarim: Gjate seances komisionit te jashtem Ditmir Bushati,pohoi se partneret strategjike kane shkuar ne zyren e tij te alarmuar per individin e akuzuar si agjent sherbimesh te huaja. […]

Continue Reading

Çmëndet sërish Rama. I bën presion Trump-it. Iki me Rusinë

Ballkani është në rrezikun e rrëshqitjes nën influencën ruse nëse administrata Trump injoron rajonin. Kështu shprehet kryeministri shqiptar Edi Rama në një intervistë për The Telegraph. Pikëpyetje ka edhe mbi atë nëse Bashkimi Europian po bën mjaftueshëm për të siguruar stabilitetin dhe për të bllokuar komplotet e mundshme ruse. Në një intervistë të gjatë, kryeministri […]

Continue Reading

Përmëndni emrin e ish-it gjatë orgazmës? Ja pse ndodh kjo!

Disa të shumtën e rasteve shqiptojnë emrin e huaj në momentin e përjetimit të orgazmës kur “e humbin mendjen”, në kulmin e intimitetit. Nuk është e nevojshme të thuhet se sa e pakëndshme është për të dyja palët kur njëri ndër partnerët e shqipton emrin e dikujt tjetër… Doktori James Fouts shpjegon përse ndodh kështu. […]

Continue Reading