Katër këshilla për një jetë seksuale të mirë

Të kesh një jetë seksuale të mirë, është një ndër gjërat që të gjitha femrat duan të kenë dhe sigurisht që të gjitha duan që partneri mos t’i tradhtojë. Për të arritur këtë ekspertët kanë dhënë katër këshilla. 1.Mos guxoni të fikni dritën Një nga komplekset që kanë sidomos femrat, është drita e ndezur gjatë […]

Continue Reading

Zbulohet i dashuri i djalit të Xhorxh Soros.Foto

Alex Soros është një djalosh që shijon shoqërinë dhe intimitetin me partnerin e tij gjatë një darke me miqtë ashtu siç duket në këtë foto. Kjo me sa duket shpjegon dhe financimin që babai i tij bën për përhapjen e vlerave dhe të drejtave të LGBT në mbarë botën. Kujtojmë, se Alexi ka zhvilluar një […]

Continue Reading

Përmëndni emrin e ish-it gjatë orgazmës? Ja pse ndodh kjo!

Disa të shumtën e rasteve shqiptojnë emrin e huaj në momentin e përjetimit të orgazmës kur “e humbin mendjen”, në kulmin e intimitetit. Nuk është e nevojshme të thuhet se sa e pakëndshme është për të dyja palët kur njëri ndër partnerët e shqipton emrin e dikujt tjetër… Doktori James Fouts shpjegon përse ndodh kështu. […]

Continue Reading