Oerd Bylykbashi/ Djallëzia më e madhe e komunisteve që atehëre kur binden shqiptarët të harronin krimet e komunizmit.‎

Nje shprehje thote: Djallezia me e madhe e Djallit qe atehere kur bindi njerezit se ai nuk ekziston. Djallezia me e madhe e komunisteve qe atehere kur binden shqiptaret te harronin krimet e komunizmit.‎ ‎ Stalini vrau 20 milione ruse. Mao Ce Duni, nen shembullin e Stalinit vrau 70 milione kineze. ‎Pol Poti, nen shembullin […]

Continue Reading

Krime komuniste/ Edhe kufomat e tyre i keqtrajtonin si armiq. Dokument

Te denuarit me vdekje ishin te denuar edhe mbas ekzekutimit. Sot do publikojme nje foto te nje dokumenti qe na e kane derguar familjaret e nje te pushkatuari ku tregohet qe edhe kufomat e tyre i keqtrajtonin si armiq Nje shkrese sekret te MB ne te cilen eshte shkruar qe trupin e pushkatuar te Dom […]

Continue Reading

Nga Erald Kapri: Të ndalohen filmat e komunizmit në ekranet shqiptare

Dëgjova me shumë interes në media mbi propozimin e shkrimtarit dhe kreut të Institutit të Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit, z Agron Tufa për ndalimin në ekranet shqiptare të filmave të komunizmit. E mbështes fort këtë ide dhe besoj se shfaqja e tyre pa asnjë kriter në media është një dëm publik, një […]

Continue Reading