Drogë në Bulqizë/ Trafikantët qëllojnë me armë dhe arratisen me motor. Foto

Rreth orës 23.30 në zonën kufitare Viçisht (territor i Bulqizës-kufi me Maqedoninë), shërbimet e Policisë Kufitare, gjatë patrullimit në  kufirin e gjelbër   kanë konstatuar një motorr dhe një automjet që po lëviznin me shpejtësi  në drejtim të kufirit me Maqedoninë. Policia ka tentuar të ndalojë motorrin dhe më pas automjetin por nuk ka mundur pasi […]

Vazhdo të lexosh