Meta nga Lezha: Nëse kriminelët nuk arrestohen Populli do të jetë i detyruar të armatoset

Ilir Meta ka shkuar sot drejt Lezhës për të parë gjendjen e kryeplakut të fshatit Rraboshtë, Gjovalin Gjini, i cili është mbështetës i LSI. Nga andej Meta ka lëshuar një deklaratë të fortë. Ai ka thënë se sa kohë që kriminelët lëvizin  të lirë populli do të detyrohet të armatoset. ‘‘Nëse kriminelët nuk arrestohen Populli […]

Continue Reading

Pas Ramës “armatoset” dhe Lesi.

Botuesi i “Koha Jonë” Nikoll Lesi është përshtatur mjaft mirë këto kohët e fundit, me teknologjinë dhe është mjaft aktiv në rrjetet sociale, veçanërisht në Facebook. Por ndryshe nga kolegët e tij gazetarë, ai këtë mundësi nuk e përdor asnjëherë “për të bërë politikë”, por vetëm për aktivitetin e tij personal dhe familjar në kohën […]

Continue Reading