LAJM I FUNDIT/ Kërcënohet me jetë Ylli Rakipi

Drejtuesi i emisionit “Të Paekspozuarit”, Ylli Rakipi, ka marrë mesazhe këcënuese për jetën. Këto kërcënime vijnë menjëherë pas publikimit të aferës korruptive, me tenderin e Unazës së Re dhe personave të cilët qëndrojnë pak kësaj afere. Kërcënimet në drejtim të gazetarit, janë të formave të ndryshme. Ato janë bërë së pari në mënyrë indirekte, nëpërmjet […]

Vazhdo të lexosh

Nga Artan Fuga/ Jo ‘betejë’ mes humbësve dhe humbësve! –

Kushtetuta që kemi ka sjellë degradimin politik, degjenerimin e sistemeve qeverisëse, autoritarizmin dhe përjashtimin e qytetarit nga pjesëmarrja. Kur dikush thotë sot se çdo kërkesë për ta ndryshuar këtë kuadër kushtetues me një model tjetër, pra me një “republikë të re”është “kërkesë marksiste”, sikurse ndodhi te emisioni i z. Ylli Rakipi, “Të Paekspozuarit”, atëhere kupton […]

Vazhdo të lexosh