DEL NË ANKAND PIANOJA E JOHN LENON

Kulture

Ish-këngëtari legjendar i grupit britanik ‘Beatles’ luante gjatë gjithë karrierës së tij në pianon ‘Lonely Heart’ që përkthehet si ‘zemra e vetmuar’.  Këtë piano John Lenon e kishte blerë në vitin 1966 nga një tregtar në rrugët e Londrës dhe gdhendi atje fjalën ‘imagine’, ‘imagjino’. Sipas People.com kjo piano ka edhe një histori më të madhe pasi ishte e këngëtarit John Broadëood në vitin 1872.

Pianoja e tij pritet që të shitet në Britaninë e Madhe në një shumë që mund të arrijë edhe 2 milion pound.

Me siguri që fansat e grupit klasik do kërkojnë të fitojnë këtë piano në koleksionin e tyre.

Screenshot_1.jpg