Dyfishim fatura e ujit. Mbushet fatura e ujit me lloj lloj taksash. Paguajnë dhe ata që nuk kanë ujë fare. VIDEO

Qytetarët e Tiranës thonë se faturat mujore të ujit u janë rritur, jo vetëm nga rritja e çmimit të ujit, por edhe të taksave dhe tarifave të tjera që u vijne në shtepi me këtë fature  “Ishte rritur mi, si nuk ishte rritur. Kam pas paguar 20 mijë lekë pagova 25 mijë, pesë mijë lekë […]

Continue Reading