Nga Bislim Ahmetaj/ Njeriu që kujdeset për Flamurin ‘e tij’!

Shumë njerëz e njohin Gëzim Hidrin si “skllavi e gurit”  epitet që ai vet ja ka ngjitur vetës së tij. Ai, gurin e ka kult dhe dashuri njëherësh. Me gurin jeton, me gurin beson se do të jetojë edhe në botën e përtejme. Aq i lidhur është më gurët sa edhe portreti dhe pamja e […]

Continue Reading

Agim Xhafka: Loti

Njeriu qan shumë herë gjatë jetës. Nga dhimbjet,prej humbjeve,nga aksidentet,nga zhgënjimet. Qan prej dashurisë së pafat,gëzimeve të mëdha,befasive,frikës,ankthit,…Por kokrra më e madhe e lotit i del prej turpit. Lot i madh,i rëndë dhe i lagur deri në palcën e vet. Lot i njomur,qull. Një ngashërim të këtij lloji kam jetuar shumë e shumë vite më […]

Continue Reading

Edhe Fleckenstein njeriu i besuar i Soros

Paraditen e së mërkurës, raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin Evropian, Knut  Fleckenstein gjatë një prononcimi të pazakontë në Tiranë, i cilësoi si përralla akuzat e bëra nga ish-kryeministri Berisha për rolin dhe ndikimin e rrjetit Soros. Deklarata e zotit  Fleckenstein ishte eksplicite. Ai u shpreh: Më lejoni të tregohem edhe më i drejtpërdrejtë në lidhje […]

Continue Reading