Agim Xhafka: Loti

Njeriu qan shumë herë gjatë jetës. Nga dhimbjet,prej humbjeve,nga aksidentet,nga zhgënjimet. Qan prej dashurisë së pafat,gëzimeve të mëdha,befasive,frikës,ankthit,…Por kokrra më e madhe e lotit i del prej turpit. Lot i madh,i rëndë dhe i lagur deri në palcën e vet. Lot i njomur,qull. Një ngashërim të këtij lloji kam jetuar shumë e shumë vite më […]

Continue Reading

Nga Sokrat Turtulli/ Hektare të tëra toke të mbuluar akoma nga hija e frikës! Foto

Vilat qeveritare ne Pogradec… Hektare te tera toke te mbuluar akoma nga hija e frikes! Hektare te tere rrethuar, ne vendin me te bukur per pushime. Eshte vendi dhe hektaret ku dikur diktatori çlodhte kockat e tij, dhe bente listat e pushkatimeve. Hektare te tere te mbuluar nga bari, hija dhe frika, qe as prozhektoret […]

Continue Reading