Mazhoranca kalon në Kuvend, Projektbuxhetin 2018

Në një seancë maratonë mes diskutimesh dhe debatesh të shumta në Kuvend, duke filluar nga ora 10:00 e së enjtes, në orët e para të së premtes, saktësisht rreth orës 02:05 është miratuar në parim projektbuxhetin për vitin 2018. Parlamenti miratoi në parim projektbuxhetin për vitin 2018 me 75 vota pro të mazhorancë dhe 47 […]

Vazhdo të lexosh

A do t’i zyrtarizojë KQZ, zgjedhjet pa opozitë?

Në rendin e ditës së mbledhjes së sotme, që nis në orën 11:00, Komisioni do të miratojë modelin dhe përmbajtjen e fletëve të votimit për zgjedhjet parlamentare, për t’ia çuar më pas modelin kompanisë fituese për prodhimin e fletëve të votimit. Pasi ka përfunduar miratimin e listave të kandidatëve për deputetë të partive që janë […]

Vazhdo të lexosh

KQZ miraton fletën e votimit në Kavajë. Futet në lojë kandidati ‘pavarur’

KQZ-ja  ka miratur fletën e votimit për zgjedhjet që do të mbahen me 7 maj në Kavajë. Kandidati i parë për nga renditja në fletën e votimit do të jetë Astrit Haka, i cili do të kandidojë si i pavarur. Ndërsa kandidati i dytë që është vendosur për nga renditja është Klodian Shehi i cili […]

Vazhdo të lexosh