Dosja e zezë e Vaut të Dejës/ Prokuroria nuk vepron në kushtet e flagrancës, kandidati socialist deklarim të rremë. Skema, çfarë ka ndodhur?

Nga Basir Çollaku Koka në Stamboll e trupi në Janinë, një profeci pashallarësh kane realizuar socialistët në votimet e 30 qershorit në Bashkinë Vau Dejës. Mbushja e kutive vijonte nëpër qendra votimi ndërsa ende fletët ishin në udhëtim për të mbërritur. Kaq është e mjaftueshme të shkërmoqet procesi dhe në qeli të jenë shumë njerëz […]

Continue Reading

Galdini/ KQZ bëri me numra Partitë dhe me Fletë Votimi, shqiptarët.

Te mesojme se bashku: Kur Partite kane numra dmth, qe numerohen. Nese Partite jane e njejta e ndare ne 15 numra, atehere ne mund edhe te zgjedhim cilindo nga numrat. Mundesia per te zgjedhur mes numrave eshte shprehi e faktit se ne po bejme zgjedhje. Deri ketu jemi mire. Mund tu viheshin numra edhe Organizatave […]

Continue Reading

KQZ miraton fletën e votimit në Kavajë. Futet në lojë kandidati ‘pavarur’

KQZ-ja  ka miratur fletën e votimit për zgjedhjet që do të mbahen me 7 maj në Kavajë. Kandidati i parë për nga renditja në fletën e votimit do të jetë Astrit Haka, i cili do të kandidojë si i pavarur. Ndërsa kandidati i dytë që është vendosur për nga renditja është Klodian Shehi i cili […]

Continue Reading