Përmbytet Arkivi i Ministrisë se Kulturës

Ky është denoncimi që ka ardhur në adresë të ish kryeministrit Sali Berisha. Ja çfarë shkruan në Facebook ish kryeministri: Ky eshte turp-shtet, narko-shtet! Permbytet arkivi i Ministrise se Kultures. Qytetari dixhital informon: -eshte permbytur diten e premte arkivi i ministrise se kultures dhe punonjesit dhe ministria prej dy ditesh -po thajne me tharese flokesh […]

Vazhdo të lexosh

Shoqata e Arkitektëve: mbroni godinat historike

Përmes një letre publike, Shoqata e Arkitekteve të Shqipërisë, ka shprehur me forcë shqetësimin e saj mbi dukurinë e transformimeve radikale të prezencave arkitektonike me vlera të veçanta në Shqipëri, të cilat janë të ndërtuara në kohë të ndryshme. Shkas për “thirrjet urgjente”, të adresuara prej saj ndaj faktorëve të ndryshëm, u bë nga lajmi […]

Vazhdo të lexosh