Gallata nga Vettingu. Mund të nënshkruash disa herë dhe pa kartë identiteti (VIDEO)

Mbledhja e firmave për peticionin e Vettingut, si një iniciativë e ndërmarrë nga organizatat e shoqërisë civile, duket se është një nismë e kompromentuar e aspak serioze. Firmat merren pa patur nevojë për kartën e identitetit, ndërsa nëpër lista ekzistojnë edhe persona që s’janë më në jetë. Video që shihni më poshtë është realizuar në […]

Continue Reading

Tërhiqet Tahiri: Nuk ndërhyjmë tek protestuesit.

Qytetarët që marrin pjesë në protestën e organizuar nga Partia Demokratike do të lejohen të vijojnë tubimin e tyre edhe pas mbarimit të orarit zyrtar të lejes. Këtë fakt e ka konfirmuar vet ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri për ‘News24’. Teksa është pyetur për faktin nëse do të lejohen apo jo protestuesit që të vendosin […]

Continue Reading