Media pranë Trump: DASH stabilizoi qeverinë Rama – Soros

Një prej mediave më të mëdha online në SHBA, “Breitbart News”, ka publikuar së fundi një artikull mbi zhvillimet në Shqipëri për zgjidhjen e krizës politike në vend me ndërhyrjen amerikane. Në shkrim përmendet ndër të tjera edhe lidhja e Ramës me miliarderin Soros dhe kritikat e ashpra që ai bëri në CNN kundër Donald […]

Continue Reading