Rama: Në 2018 nisim regjistrimin e emigrantëve shqiptarë

Ne do të nisin vitin e ardhshëm regjistrimin dhe siç jemi organizuar, do të përpiqemi ta realizojmë në masën e vet më të madhe. Synimi është që në samitin e dytë të diasporës ne të kemi një rezultat konkret si dhe të materializojmë masat kryesore të kësaj reforme-tha Rama. Kryeministri Rama ka njoftuar se vitin tjetër […]

Continue Reading

KQZ rrëzon kërkesën për shtyrje afatesh. Rama: Ne me buke, ata me gurë

Kreu i PS dhe njëkohësisht kryeministri Edi Rama ka akuzuar PD-në në lidhje me rrëzimin e kërkesën nga ana e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve për shtyrjen e afateve të regjistrimit të koalicionit. Rama shkruan në Facebook, se kjo kërkesë ishte si shprehje e vullnetit të mirë ndaj PD-së. “Kërkesa KQZ-së është e koalicionit PS-LSI & […]

Continue Reading