Basha: Bashkë me ‘plakat’ do të ikë edhe Edi Rama.

Lulzim Basha ka lëshuar sfidën për kreun e PS dhe të qeverisë Edi Rama. Duke folur nga ‘çadra e lirisë’ në një bashkëbisedim me artistë dhe studentë të artit, Basha është shprehur se në këtë shesh nuk vijnë dot vetëm trafikantët dhe kriminelët që e kanë selinë në kryeministri. Basha u shpreh se bashkë me […]

Continue Reading