Basir Çollaku SMS për Ramën/ Po të isha në Amerikë do e vrisja!

Po  të isha në Amerikë do e vrisja/sms për Ramën Z.Rama, zelltarët po kapërcejnë racionin e dhënë. Eja të gjejmë bashkë “fotografin” tim. Në punën time të gjatë në medie, tashmë mbi 20-vjeçare, AND të së vërtetës, kam një thënie të një gazetari argjentinas. “….Dua të lajmëroj maskarenjtë e kësaj bote, se nuk përfaqësoj interesat […]

Vazhdo të lexosh

Njeriu i Soros, Fleckenstein: Po humbas durimin me qëndrimin e deputetëve të opozitës.

Delegacioni i Parlamentit Europian ka zhvilluar një takim sot me kreun e Kuvendit Gramoz Ruçi. Në qendër të diskutimeve, ka qenë aktualiteti dhe kriza politike në vend. Ruçi ka thënë se qeveria është legjitime pasi rezultati i zgjedhjeve të vitit 2017 u certifikua nga 100% e komisionerëve të opozitës. Ndërkohë, raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin […]

Vazhdo të lexosh