Nga Enkelejda Veliu/ “Heronjtë”, nuk ikin. Përballen. Luftojnë. Ndërkohë atje jashtë, opozitarët llafosin me megafon.

E kush e ha kete. Per tu krijuar ideja, qe nuk jemi dele?? Cudi. Nxituam ta quajme “hero”. Dhe pse? Sepse “guxoi” te kundershtonte. O populli im! Pse nxitohesh kaq shume, per te shpikur “heronj” dhe dreqi ta haje, gjithe jeten ke vuajtur nga diktatoret dhe prape se prape, nuk i njeh ata..!? As nuk […]

Vazhdo të lexosh