Nga Përparim Peposhi/ Motorrët e ndezur duhet të punojnë nonstop, ditë e natë deri më 25 Qershor ! Shoqëria e ndjen nevojën e ndryshimit.

  Shoqeria shqiptare po e ndjen nevojen e ndryshimeve. Protestat dhe çadra e lirise ishin faktoret dominues. Drejtuesit e PD-se ne qender si dhe ne baze jane teper te motivuar per te percuar ndryshimet rrenjesore qe do vijne nen drejtimin e liderit te PD. Motoret e fushates jane ndezur me nje start te shpejte e […]

Vazhdo të lexosh