Dështim/ Aeroporti i Vlorës, tender nga fillimi

 Aeroporti i Vlorës nuk do të ndërtohet nga turqit. Marrëveshja mes konsorciumit turk të tre kompanive ‘Cengiz’, ‘Kalyon’ dhe ‘Kolin Construction’ me qeverinë shqiptare nuk është arritur. Sipas Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë afati për koncesionin e aeroportit të qytetit bregdetar ka përfunduar e për këtë e ka rihapur sërish garën për çdo kompani tjetër […]

Vazhdo të lexosh