‘Intelektualë’ pa parti, në mbrojtje të piramidës dhe asnjë ditë në mbrojtje të Teatrit Kombëtar.

Nga Red Varaku ‘Intelektualë’ pa parti, në mbrojtje të piramidës dhe asnjë ditë në mbrojtje të Teatrit Kombëtar. Artan Shkreli: E gjithë kjo është një furi marrie, pasi nuk besoj se në situata normale, sot në Europën e shekullit XXI, ndokush ndërton apo prish për motive ideologjike. Piramida veç të tjerash është produkt i arkitektëve […]

Vazhdo të lexosh