Pse Rama kërkon me çdo kusht një “marrëveshje” me Lulzim Bashën?

Në datën 1 Prill ,2013, lideri i Opozitës Edi Rama, me sytë e errur nga pushteti, dhe nga frika e dështimit, u ul në gjunjë dhe me gjakftohtësinë e një vrasësi nënshkroi marrëveshjen me armikun e tij më të madh , Ilir Metën, me gjakun e Ziverit, Hekuranit , Faikut dhe Aleksit. Kurrë nuk ishte […]

Vazhdo të lexosh