Enca ironizon Noizyn në mes të koncertit

Dyshja që dikur erdhën me bashkëpunime e bënë bujë, sot nuk i kanë marrëdhëniet aspak të mira me njëri-tjetrin dhe postimet me deklarata të thumbuese nuk kanë munguar edhe pse ka kaluar më shumë se një vit. Dy ditë më parë Enca performoi në koncertin e mbajtur në Sheshin Skënderbej ku ishte i ftuar edhe […]

Vazhdo të lexosh