Çfarë ndodh me trurin pas një ndarje në çift

Gjatë ndarjes, truri pëson një veprim i cili ua kujton dashurinë. Neuroshkencëtarja Dr. Lucy Brown tregoi për Bustle rreth eksperimentit të saj të kryer më 2010, në të cilin ekipi i saj shikoi trurin e njerëzve të ndarë kohët e fundit, me ndihmën e një makine MRI. Pjesëmarrësve iu treguan fotografi të ish-partnerëve të tyre, […]

Continue Reading

Ja çfarë u ndodh femrave nëse pijnë më shumë se 3 kafe në ditë

Shumica e njerëzve konsumojnë kafe çdo ditë dhe kjo e bën kafen pijen e dytë më të njohur në botë, menjëherë pas ujit. Por, femrat duhet të kenë kujdes të shtuar sa i përket konsumimit të kafesë, pasi që studimet e fundit kanë zbuluar se konsumimi i më shumë se tri kafeve në ditë, e […]

Continue Reading