Nga Armand Maho/ Modeli i FRESH që ofron Rama, si ai i rinisë naziste që ofronte Hitleri!

Takova dje nje mikun tim qe ka djalin maturant ne nje nga gjimnazet e Tiranes. I revoltuar po me tregonte se kish ndonja 1 muaj qe i biri i kerkonte te antaresohej ne FRESH. Jo se kish ndonje ideal, dhe ky seshte se merret me ndonje parti. Sheh me se shumti hallin e vet. Arsyeja […]

Continue Reading

Basha: 8 Marsi është një ditë proteste dhe përkujtimi.

Lulzim Basha, iu është drejtuar sot me një fjalim të posaçëm, grave shqiptare, në ditën e tyre, 8 Marsin. Basha tha se brezi i mëparshëm u rri me gënjeshtrën se 8 Marsi ishte festa e grave, porse në fakt, “8 Marsi është një ditë proteste dhe përkujtimi. Një ditë proteste në të gjitha vendet dhe […]

Continue Reading