Nga Bislim Ahmetaj: Sot Azem Hajdari do të ishte 54 vjeç.

Sot Azem Hajdari do te ishte 54 vjec. Azem -FLAMUR , TI S’VDES KURRE! Vargu “Azem, flamur ti s’vdes kurrë “ i gjetur mjeshtërisht nga njëra prej penave të arta të poezizë shqipe, poetit dhe shqiptarit të shquar Gjok Beci, i vënë në gojën e këngëtarit po kaq të shquar të muzikës popullore artistit Esat […]

Continue Reading