Nga Tanush Kaso/ Çifti mashtrues Rama-Ahmetaj dhe gazetat mashtruese proqeveritare

Per demshperblimin e te perndjekurve dhe per kthimin e kompensimin e pronave, Qeveria “Rama 1,2” mashtron ne menyre trashanike e te paturpshme. Edhe tani, mbas me shume se pese vjeteve qeverisjeje (“kullandrisjeje”), kryeministri dhe ministri i Financave (nje kombinim ky si “Coli me Lolin”), vazhdojne te mashtrojne te perndjekurit politike dhe opinionin publik, me gjoja […]

Vazhdo të lexosh

Taksat e reja për makinat/ Nuk keni parë gjë akoma

Përcaktohen kriteret e reja për pagesën e taksës së qarkullimit të makinave dhe afatet për kolaudimin e tyre. Rregullat janë firmosur nga ministri i Financave, Arben Ahmetaj më 4 Prill.  Ndryshimi thelbësor është në mënyrën e llogaritjes së taksës së qarkullimit për mjetet e luksit dhe në llogaritjen e afatit të kolaudimit të mjeteve, i cili […]

Vazhdo të lexosh

“Heritage Foundation”:Shqipëria 11 vende më poshtë se në vitin 2013.

Raporti “Heritage Foundation” e rendit Shqipërinë 11 vende më poshtë se në vitin 2013. Ky raport është bërë publik nga Partia Demokratike nëpërmjet një deklarate për mediat nga Besart Kadia. Sipas tij kjo renditje negative për Shqipërinë vjen si pasojë e inefikasitet dhe paaftësisë së qeverisë. Deklarata e plotë e Besart Kadisë: Opozita prej ditësh […]

Vazhdo të lexosh