Eduart Ndocaj: Ditmir Bushati, ky komunist i fundit që urren katolikët!

Sot, Eduart Ndocaj, Kryetari i PBDKSH ka mbajtur fjalimin e radhes ne foltoren e Parlamentit. Gjate, fjalimit ai ka njoftuar koleget se kishte vdekur nipi i Dom Nikolle Kacorrit e per kete ka kerkuar nje minute solemn heshtje. Sic shihet nga fotoja te gjitha kane mbajtur heshtje ne nderim te Nipit te Dom Nikoll Kacorrit […]

Continue Reading

Reagon kryebashkiaku i Pogradecit. Kapri: Nuk kam pasur asnjë problem në të kaluarën time

Dua të komunikoj me publikun, në lidhje me një lajm të pavërtetë që po shpërndahet në media pa u ndalur, edhe pse nuk ka asnjë fakt, dhe asnjë bazë ku të qendrojë. Unë si i zgjedhur në këtë detyrë të lartë, jam i hapur dhe respektoj cdo ligj të vendit, dhe madje e vlerësoj shumë […]

Continue Reading