Reagon kryebashkiaku i Pogradecit. Kapri: Nuk kam pasur asnjë problem në të kaluarën time

Dua të komunikoj me publikun, në lidhje me një lajm të pavërtetë që po shpërndahet në media pa u ndalur, edhe pse nuk ka asnjë fakt, dhe asnjë bazë ku të qendrojë. Unë si i zgjedhur në këtë detyrë të lartë, jam i hapur dhe respektoj cdo ligj të vendit, dhe madje e vlerësoj shumë […]

Continue Reading