Shpartallohet banda e shqiptarëve të specializuar për vjedhje. Zbulohen nga facebook

Shpartallohet një bandë shqiptare e specializuar për vjedhje. Janë më shumë se 52 të shtëna që i atribuohen kësaj bande në krahinat  Verbania, Novara, Aosta, Lecco me një vlerë totale të mallrave të vjedhura prej gjysmë milioni euro. Operacioni që çoi në burg pesë të arrestuarit dhe mbylli në shtëpi dy të tjerë është kryer […]

Continue Reading