Mimo/ Futja në skemën e TVSH-së edhe e biznesit të vogël do të ketë pasoja tragjike për sistemin fiskal shqiptar,

Futja në skemën e TVSH-së edhe e biznesit të vogël do të ketë pasoja tragjike për sistemin fiskal shqiptar, sipas Partisë Demokratike. Florion Mima, ish-zëvendësministër Financash dhe deputet i PD-së, thotë se kostoja do të rëndojë mbi qytetarët. Por kjo masë ka edhe disa pasoja të tjera. Së pari rrit koston për vetë Tatimet, pasi […]

Vazhdo të lexosh

Dëshmitarët/ E pamë si ndodhi vrasja e Dalipajt

Një dëshmitar i cili ka kërkuar të mos identifikohet ka treguar se autorët ishin tre persona, dy prej të cilëve kanë qëlluar me breshëri plumbash nga dritaret e makinës, ndërsa një tjetër drejtonte mjetin. “Pamë që po qëllonin dy persona nga makina, ndërsa një tjetër ishte në timon. Nuk arritëm t’i identifikonim pasi ishim shumë […]

Vazhdo të lexosh