50 biznese kosovare bojkotojnë ‘Rrugën e Kombit’

Rreth 50 biznese të ndërtimit nga Kosova kanë vendosur që ta bojkotojnë “Rrugën e Kombit” pas tarifave për kalimin e autostradës të vendosura nga Qeveria Shqiptare. Këto biznese thonë që vetëm material ndërtimor importojnë nga Shqipëria, rreth 35 milionë Euro në vit dhe Rrugën e kombit e kalojnë në vit rreth 21 mijë makina. Pas […]

Continue Reading

Dy Kosovarë shpëtojnë të moshuarin nga flakët.

Dy burra nga Kosova nuk kanë pritur dhe kanë hyrë përmes flakëve të shtëpisë që po digjej prej nga kanë nxjerrë jashtë një banor 69 vjeçar. Personi i shpëtuar është bartur në një klinikë speciale në Hanover me lëndime të rënda. Në një zjarr që ka shpërthyer mbrëmjen e sontme në një punëtori në Eichfeld, […]

Continue Reading