Dy Kosovarë shpëtojnë të moshuarin nga flakët.

Dy burra nga Kosova nuk kanë pritur dhe kanë hyrë përmes flakëve të shtëpisë që po digjej prej nga kanë nxjerrë jashtë një banor 69 vjeçar. Personi i shpëtuar është bartur në një klinikë speciale në Hanover me lëndime të rënda. Në një zjarr që ka shpërthyer mbrëmjen e sontme në një punëtori në Eichfeld, […]

Continue Reading