Basha/ 1747 biznese janë mbyllur vetëm në muajin janar të vitit 2018.

Lulzim Basha ka bërë publike sot të dhënat zyrtare për ekonominë shqiptare që duket se çdo ditë e më shumë po futet në krizë të rëndë. Sipas Bashës, 1747 biznese janë mbyllur vetëm në muajin janar të vitit 2018. Ja çfarë shkruan Lulzim Basha në Facebook: 1747 biznese mbyllën qepenat për të mos i hapur […]

Continue Reading

Kompozitori Lalo: Njohja me Francesk Radin dhe largimi nga Tirana

Aleksandër Lalo ishte përzgjedhur të ishte në rrethin e afërt të njerëzve që do të thoshin fjalët e fundit përcjellëse për kantautorin Françesk Radi. Ai u veçua prej të tjerëve edhe për shkak të një revolte që nuk arriti ta përmbajë, ndaj politikës që është gjithnjë e pavëmendshme ndaj artit. “Gjithnjë njësoj ka qenë, ata […]

Continue Reading