Ish-drejtori i Burgjeve lihet në burg

Gjykata e Krimeve të Rënda ka vendosur që ta lejë në burg ish-drejtorin e burgjeve, Artur Zoto. Ky i fundit u arrestua 3 ditë më parë pas një hetimi të bërë nga Prokuroria e Krimeve të Rënda, pasi ish-drejtori dyshohet për “korrupsion”. Arrestimi i Artur Zotos u bë pas një vendimi të Krimeve  të Rënda, […]

Vazhdo të lexosh

Marko Bello: Ironi e madhe. Ata qe drejtojne burgjet perfundojne vete ne burg, ndersa ish te burgosur apo te inkriminuar te tjere caktohen ne funksione drejtuese.

Gjykata e Krimeve te Renda ka dhene masen e arrestit me burg per ish drejtorin e pergjithshem te burgjeve, Artur Zoto, me akuzen e korrupsionit pasiv. Kohe me pare ishte arrestuar edhe zevendes drejtori i pergjithshem Iljaz Labi, vec drejtorit te burgut te Durresit dhe zyrtave te tjere te drejtorise qe menaxhon institucionet e vuajtjes […]

Vazhdo të lexosh