Dhunohen dhe grabiten ambientet e ‘Zjarr Tv’. VIDEO

Pronari i “Zjarr tv” Ismet Drishti, ka publikuar në “Facebook” një video ku tregohen zyrat e këtij televizioni të cilat janë të thyera dhe të dhunuara. Drishti nuk ka dhënë shumë detaje në lidhje me këtë ngjarje, duke publikuar vetëm pamje filmike, me shkrimin “Dhunohet gjatë natës Zjarr Televizion. Policia në vendin e ngjarjes”. Nuk […]

Continue Reading