Gazetari Telnis Skuqi braktis Shqipërinë pas kërcënimeve dhe dhunës në familjen e tij.

Gazetari Telnis Skuqi ne nje postim te tijin ne rrjetet sociale lajmeron per braktisjen e vendit. Me nje simbolik akuariumi ai lajmeron lirine e tij ne vendin ku ka shkuar. Gazetari ka qene shume kritik me qeverine si dhe ka zhvilluar disa investigime qe kane prekur interesa tek disa prej zyrtarve vendore dhe ne qender. […]

Continue Reading