Kamioni me 8 ton kanabis/ Nën hetim agjencia e gruas së Qazim Sejdinit.

Prokuroria ka përfshirë në hetime dhe agjencinë doganore “Ujori shpk”. Nga të dhënat e Qendrës së Regjistrimit të Bizneseve rezulton se kjo kompani është në pronësi të bashkëshortes së kryetarit të Bashkisë së Elbasanit. Agjencia doganore, që ka kryer procedurat e tranzitimit në Shqipëri të kamionit që vinte nga Maqedonia dhe që është bllokuar me […]

Continue Reading

Gazetari Telnis Skuqi braktis Shqipërinë pas kërcënimeve dhe dhunës në familjen e tij.

Gazetari Telnis Skuqi ne nje postim te tijin ne rrjetet sociale lajmeron per braktisjen e vendit. Me nje simbolik akuariumi ai lajmeron lirine e tij ne vendin ku ka shkuar. Gazetari ka qene shume kritik me qeverine si dhe ka zhvilluar disa investigime qe kane prekur interesa tek disa prej zyrtarve vendore dhe ne qender. […]

Continue Reading

Albana Vokshi: Krijohet rrjeti Mbarëshqiptar i Forumeve Politike të Grave, nismë e Lidhjes Demokratike të Gruas së Shqipërisë

Kosovë, Gëzuar Ditën e Pavarësisë ! Mirënjohje luftëtarëve të lirisë së Kosovës në një shekull përpjekje për të mbajtur në jetë kombin shqiptar. Në Tiranë me koleget nga Prishtina, Gjakova, Tetova, Gostivari dhe Ulqini firmosëm deklaratën e angazhimit për krijimin e Rrjetit Mbarëshqiptar të Forumeve Politike të Grave, nismë e Lidhjes Demokratike të Gruas së […]

Continue Reading