“Heritage Foundation”:Shqipëria 11 vende më poshtë se në vitin 2013.

Raporti “Heritage Foundation” e rendit Shqipërinë 11 vende më poshtë se në vitin 2013. Ky raport është bërë publik nga Partia Demokratike nëpërmjet një deklarate për mediat nga Besart Kadia. Sipas tij kjo renditje negative për Shqipërinë vjen si pasojë e inefikasitet dhe paaftësisë së qeverisë. Deklarata e plotë e Besart Kadisë: Opozita prej ditësh […]

Vazhdo të lexosh

Basir Çollaku: Suksese ne jete Shqiperia ime

Suksese ne jete Shqiperia ime.. Nga sot Orik Shyti, Laert Shyti, Altin Arapi, dikur te emertuar, nga ish-drejtesia, si krere te organizates “Hakmarrja per Drejtesi”, jane te pafajshem dhe biznesmene te ndershem. Vendimi i Gjykates se Apelit shoi dilemat e dy dekadave.. Atje ku gjendeshin ne Zvicer te pandehurit e djeshem kishin azil politik. Fix […]

Vazhdo të lexosh