Kandidati i Këlcyrës: Bagëtitë nuk do të ruhen me çoban, por me qen. Qumështin me dron. VIDEO

Kandidati për kryetar nga Partia e Emigracionit Hazbi Kasaj nuk ka hezituar të shpalos disa programin e tij përball elektoratit. Sipas tij  një nga pikat më kryesore të këtij program do të jetë  buqësia, për të cilën Kasaj premton orarë më të shkurtuara pune, dhe teknologjinë e fundit në përdorim për të krijuar lehtësira. “Si […]

Vazhdo të lexosh

Dritan Shano/ O qen qytetar.

O Qen-qytetarë, O Qen-Këshilltarë, Loja e Erionit me ujin – furnizimin dhe çmimin e ujit – ka vënë në rrezik shëndetin dhe jetën e fëmijëve dhe pensionistëve të Tiranës. Është një formë e drejpërdrejtë terrori dhe genocidi ndaj nesh, popullsisë që e paguan rregullisht ujin dhe që Erioni na quan Qen. I lutem qenve Këshilltarë […]

Vazhdo të lexosh