Sokol Gjoni/ Unë zgjedh të qëndroj dhe të ngre zërin përmes protestës

“Në një shtet, ku gjyqi e ka humbur drejtësinë, mjekësia humanitetin, kurse arsimi kualitetin, ikni prej atij vendi! Është ferr!” (Albert Einstein) Unë nuk po zgjedhi të iki nga ky “ferr”, por të qëndroj dhe të luftoj fort për drejtësinë e kapur nga shpura e kryeministrit të vendit, i cili me politikat e tij qeverisëse […]

Continue Reading

Nga Astrit Patozi/ Përse Lulëzim Basha nuk më pengon dot të protestoj?

Unë nuk kam asnjë arsye mbi tokë që të ndjek Lulzim Bashën, por kam një mijë arsye për të qenë gjithmonë atje ku më takon. Kam bindjen se janë të shumtë ata që e mendojnë si unë, ndaj dhe ne besoj se do të jemi bashkë në protestën e 27 janarit. Pozicioni kundër kësaj qeverie […]

Continue Reading

Enri Çeno: Më 18 shkurt unë nuk do të protestoj për pushtet.

Do protestoj KUNDËR pushtetit. Protestat masive në Rumani treguan se nëse një popull ngrihet dhe qendron në këmbë, askush nuk është më i qetë në karriket e zyrave. Kolltukofagët e parlamentit të Shqipërisë duhet ta kuptojnë se kolltuqet e tyre nuk janë të salduara në dysheme. Le të jemi bashkë më 18 shkurt. Sa më […]

Continue Reading